Diputació destina 150.000 euros a Almassora perquè s'eliminen els problemes d'accessibilitat del carrer Sant Lluís

Els treballs s’han realitzat amb càrrec al Pla Castelló 135 i han servit per a remodelar un tram de vorera deteriorat que suposava un greu risc per a les persones amb mobilitat reduïda

Diputació destina 150.000 euros a Almassora perquè s'eliminen els problemes d'accessibilitat del carrer Sant Lluís
14/08/2019 -

El diputat provincial de Cooperació i Concertació amb els ajuntaments, Ximo Huguet, ha visitat la localitat d’Almassora per a comprovar in situ, al costat de l’alcaldessa, Merche Galí, la transformació que ha experimentat el carrer Sant Lluís gràcies a les obres de millora de l’accessibilitat i de la seguretat viària que s’han realitzat, amb càrrec al Pla 135 de la Diputació, a proposta de l’Ajuntament de la localitat. Es tracta d’una actuació que s’ha escomés en el tram comprés entre l’avinguda José Ortiz i el carrer Sant Quiteria, el pressupost del qual ha estat de 150.000 euros.

Huguet ha explicat que “és una obra que s’ha fet en un dels vials més cèntrics d’Almassora, que ha servit per a donar solució als greus problemes d’accessibilitat i seguretat que allí existien”. Cal tenir en compte que “les voreres es trobaven molt deteriorades i que s’incomplia de forma clara la normativa actualment vigent en matèria d’accessibilitat”, ha afegit el diputat provincial.

El projecte ha permés actuar sobre una àrea de 1.500 metres quadrats que representava “un immens perill per a les persones amb mobilitat reduïda i per a les famílies que porten als seus fills en un carro per a bebés”.

El diputat provincial ha explicat que “aquest tipus d’actuacions continuaran sent una prioritat per a l’equip de govern de la Diputació que encapçala el president José Martí perquè no podem consentir que, en ple segle XXI, sortir a passejar represente un greu risc per a la integritat de les persones”.

Ximo Huguet ha finalitzat dient que “treballarem de forma directa amb els alcaldes, tenint molt en compte les seues propostes i opinions perquè ells són els que millor coneixen les necessitats i els problemes existents als seus pobles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari