Diputació reforça els treballs en les carreteres de l'interior

Diputació reforça els treballs en les carreteres de l'interior
12/03/2019 -

La Diputació de Castelló reforça els treballs en les carreteres de l’interior de la província per a millorar la seguretat viària en els trams més complicats. Així, i com a part del nou contracte de manteniment i conservació de les carreteres, el Govern Provincial ha obert al trànsit trams com el d’accés a Cedramán, a Castell de Vilamalefa, un dels nuclis urbans menys poblats de l’interior de la província, o les millores de les travessies urbanes de Torre d’en Domenec, Culla, Benassal, Torralba, La Mata, Les Useres, Atzeneta i Castellnovo.

El diputat de Carreteres, Juan Bautista Juan, ha explicat que “aquestes actuacions es justifiquen en el nostre objectiu d’impulsar la igualtat d’oportunitats en tot el territori provincial i per ajudar a revertir la despoblació, perquè entenem que les comunicacions són fonamentals per a afrontar un futur en el qual cap dels nostres pobles quede buit”.

En aqueix sentit, Juan ha posat l’accent que “si concebem les carreteres com a autèntics ponts de progrés i oportunitats per als nostres pobles hem d’apostar clarament per invertir per a millorar-les i conservar-les en els millors estàndards de qualitat per a facilitar que cada dia es reduïsquen els temps de desplaçament i es disminuïsquen les xifres de sinistralitat”.

El diputat ha informat a més que “la pavimentació de la carretera de la Todolella a Olocau ja està conclosa, així com la del Boixar a la Pobla de Benifassà, són zones en les quals estem treballant per millorar la seguretat viària i la qualitat en la circulació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari