La Diputació obrirà el 15 d'abril el termini de compra dels viatges de 'Castelló Sènior', que es realitzaran al maig i juny

La Diputació obrirà el 15 d'abril el termini de compra dels viatges de 'Castelló Sènior', que es realitzaran al maig i juny
24/02/2021 -

La Diputació fixa el 15 d’abril com a data límit per a l’obertura de vendes del programa de viatges ‘Castelló Sènior’ en les agències col·laboradores, corresponent a la convocatòria de 2020, per a comptar amb un marge major de temps per a valorar l’evolució de la pandèmia. L’objectiu és preservar la salut de les 4.000 persones majors que ja han sol·licitat la seua plaça i la de totes les persones que participen en el procés. Tal com estava previst, si no es produeixen incidències sanitàries no previstes, els viatges es realitzaran durant els mesos de maig i juny.

La Diputació de Castelló i el seu Patronat de Turisme mantenen ‘Castelló Sènior’ com a senyal de suport al sector turístic, que és un dels més perjudicats per la crisi ocasionada per la covid-19. En aquest sentit, és important recordar que les empreses que gestionen els hotels de la província continuen defensant la seua realització i mostrant la disposició a participar en aquest. Aquesta campanya es veurà complementada amb la realització de nous viatges a la tardor, per als quals en el seu moment s’obrirà l’oportú termini de sol·licitud.

No obstant això, és una previsió que es podria veure alterada en el cas que l’evolució de la pandèmia no fóra favorable.

‘CASTELLÓ SÈNIOR’ EN XIFRES

Programa de Vacances en la Costa de Castelló:

Contempla una estada durant 6 dies / 5 nits en hotels situats en poblacions costaneres de la província, amb entrada en diumenge i eixida en divendres, en règim de pensió completa. Inclou un mínim de 2 excursions de mig dia a recursos turístics o municipis de Castelló.

Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural:

Es tracta d’una estada durant 3 dies / 2 nits en hotels situats en municipis de l’interior, en dies laborables, amb visites a diferents municipis i recursos turístics on es realitzaran els esmorzars.

Estades en Balnearis:

Durant 8 dies / 7 nits en hotels situats a la província de Castelló, en el mateix municipi que el balneari de destí, amb entrada en dissabte i eixida el dissabte següent. El paquet inclou règim de pensió completa, tres tractaments diaris mínims en balnearis d’aigües miner-medicinals de la província, un mínim d’una excursió de migdia a recursos turístics o municipis de Castelló, i el transport des de la capital de la Plana.

Preus de les places i cost per als usuaris:

– 176 € per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”.

– 159,50 € per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”.

– 447,50 € per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

El Patronat Provincial de Turisme contribueix a finançar part del cost dels viatges a través de subvencions “en espècie”, sent a càrrec de les persones beneficiàries els següents imports segons el programa seleccionat:

– 80 € (IVA inclòs) per plaça per al “Programa de Vacances en la Costa de Castelló”. Tot inclòs.

– 50 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Rutes de Patrimoni Històric, Cultural i Natural”. Tot inclòs.

– 125 € (IVA Inclòs) per plaça per a les “Estades en Balnearis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari