La Diputació acosta Castelló Ruta de Sabor a les comarques i anima a les empreses a sumar-se a la marca de qualitat gastroturística

Aquestes jornades, encapçalades per la diputada de Turisme, Virginia Martí, tenen com a objectiu presentar les novetats d’aquesta ambiciosa etapa i incorporar noves empreses al projecte turístic

La Diputació acosta Castelló Ruta de Sabor a les comarques i anima a les empreses a sumar-se a la marca de qualitat gastroturística
26/09/2021 -

La Diputació de Castelló ha presentat aquesta setmana la nova etapa de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor‘ en sis municipis de la província amb la finalitat d’acostar a la ciutadania i a les empreses del sector gastronòmic els beneficis de formar part del club gastroturístic de Castelló i incentivar la incorporació de noves firmes.

“Des de la Diputació i el Patronat Provincial de Turisme de Castelló som coneixedors de la diversitat i riquesa gastronòmica que existeix en el territori, per això mateix portem mesos treballant en la revisió i transformació de la marca existent “per a reactivar l’oferta de turisme gastronòmic provincial”, ha assenyalat la diputada de Turisme, Virginia Martí.

En les sis sessions de presentació, celebrades a la Vall d’Uixó, Vilafranca, Traiguera, les Coves de Vinromà, Llucena i Soneja, la responsable provincial de Turisme s’ha mostrat decidida a “consolidar ‘Castelló Ruta de Sabor’. Per a això, ha plantejat una nova etapa en la qual s’han elaborat múltiples accions de sensibilització i comunicació amb els agents públics i privats, accions formatives i visites tècniques d’assessorament, diagnòstics de la situació gastronòmica de la província i s’ha conceptualitzat una estratègia de màrqueting que inclourà blogtrips i viatges de premsa, entre altres. “La idea és col·locar Castelló com a destí de turisme gastronòmic i crear noves oportunitats per a la nostra província”.

Aquestes jornades s’han caracteritzat per la participació, ja que s’han integrat les inquietuds i aportacions de tots els participants amb el propòsit d’impulsar la competitivitat del turisme gastronòmic de la província de Castelló.

AJUDES A LES EMPRESES PARTICIPANTS

Durant el transcurs d’aquestes jornades, Virginia Martí ha recalcat que des del Patronat “hem mantingut una línia específica d’ajudes de 200.000 euros per a les empreses adherides al projecte i destinarem fins a 175.000 euros a impulsar el nou Club de Producte ‘Castelló Ruta de Sabor'”. “Estem amb el sector agroalimentari de Castelló”, ha finalitzat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari