Diputació adapta la seua estratègia de formació per a l'ocupació i l'emprenedoria a la nova normalitat

Diputació adapta la seua estratègia de formació per a l'ocupació i l'emprenedoria a la nova normalitat
09/01/2021 -

La Diputació de Castelló manté obert fins dilluns 11 de gener el termini de sol·licitud d’accions formatives corresponents al primer semestre de 2021 del Pla Provincial per al Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica 2020-2021 per a les 132 entitats locals adherides. Com a novetat d’enguany i amb l’objectiu de fer arribar les oportunitats de formació professionalitzant a tota la població, l’àrea de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització ha generat un segon període extraordinari d’adhesions per a què tots els ajuntaments i mancomunitats puguen oferir aquest servei.

Per al diputat Pau Ferrando, «la situació econòmica i social que estem vivint a conseqüència de la Covid-19 reclama que les entitats locals continuem prestant serveis i atenent les necessitats en matèria de formació i ocupació» i destaca que «enguany hem realitzat un esforç important per ajustar el programa a la nova normalitat». Per això, «s’han reduït aforaments, s’han adaptat les instal·lacions on es desenvolupaven les sessions i s’ha apostat pel model online per reduir el temps de convivència a les aules».

La gran part d’aquestes actuacions estan destinades a persones desocupades, amb un total de 118 convocatòries. També s’atenen les necessitats d’emprenedores i emprenedors, amb 37 actuacions, a les quals se sumen 42 convocatòries destinades a empreses i personal treballador.

Calendari formatiu Centres CEDES

Les actuacions formatives de l’Estratègia Provincial s’iniciaran en els Centres CEDES a la fi del mes de gener de 2021 i al llarg de tot l’any s’oferiran cursos en tres modalitats diferents: en línia, semipresencial i presencial. Entre els mòduls que més interés han generat aquesta nova temporada es troben ‘Formació en cures a persones dependents’, ‘Monitor de menjador escolar – Covid 19’ o ‘Facturació i gestió comptable de la pime’.

El calendari complet es pot consultar en l’Agenda Provincial del web de la Diputació de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari