La Diputació s'adherix a l'AEAS per reafirmar el seu compromís amb la gestió eficient de l'aigua

Ignasi Garcia: “Cal cooperar amb associacions de transferència i R+D+I especialitzades, com és el cas de l’AEAS, per millorar els serveis d’abastiment i sanejament dels recursos hídrics”

La Diputació s'adherix a l'AEAS per reafirmar el seu compromís amb la gestió eficient de l'aigua
28/02/2021 -

La Diputació de Castelló serà membre de l’Associació Espanyola d’Abastiments d’Aigua i Sanejament (AEAS) a petició del diputat provincial de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, «amb l’objectiu de seguir millorant la gestió del cicle integral de l’aigua des de la institució». L’AEAS és una organització sense ànim de lucre, referent estatal i internacional en la divulgació i assessorament tècnic i legislatiu en les àrees d’abastiment, sanejament i reutilització dels recursos hídrics en l’àmbit publicoprivat.

El diputat de Sostenibilitat ha recordat que «el compromís d’aquesta legislatura és, per una banda, assentar les bases logístiques que garantisquen l’abastiment d’aigua potable a tots els municipis de la província i, per l’altre, sanejar totes les aigües residuals dels pobles de menys de 5.000 habitants». Per assolir aquest doble objectiu «en condicions òptimes», argumenta Garcia, «és important cooperar amb associacions de transferència i R+D+I especialitzades, com és el cas de l’AEAS».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari