La Diputació ampliarà la xarxa de botigues multiservei en pobles de menys 200 habitants amb 100.000 euros més

La Diputació ampliarà la xarxa de botigues multiservei en pobles de menys 200 habitants amb 100.000 euros més
08/03/2021 -

La Diputació de Castelló destinarà en 2021 la quantitat de 100.000 euros a subvencionar la creació de botigues multiservei en municipis de menys de 200 habitants, sent la quantia màxima a percebre en cada cas de 12.000 euros. Es tracta d’una línia d’ajudes recuperada en el pressupost de 2020 després que el sol·licitaren les alcaldesses i els alcaldes dels pobles afectats. L’aprovació es produirà el dimecres en Junta de Govern.

La mesura, que està d’acord amb l’estratègia de treball empresa per la nova Diputació, pretén incrementar el número i la qualitat dels serveis que es presten en els xicotets pobles d’interior i està orientada a l’enfortiment de la xarxa provincial de punts de venda d’aquestes característiques. Segons el president, “l’objectiu últim és que els qui resideixen o posseeixen habitatge en municipis xicotets, en molts casos persones d’avançada edat, tinguen garantides les seues compres bàsiques sense necessitat de realitzar desplaçaments a altres llocs”.

José Martí ha explicat que la recuperació d’aquestes ajudes en 2020 va permetre crear o renovar 13 botigues en les localitats de Palanques, Villanueva de Viver, Vallibona, Matet, Arañuel, la Torre d’en Doménec, Villores, Herbers, la Serratella, Argelita, Gaibiel, Sorita i la Todolella.

Pel que respecta a l’exercici de 2021, el president ha mostrat el seu convenciment que “d’acord amb les previsions amb les quals treballa l’àrea de Cooperació, aquesta partida de 100.000 euros permetrà donar cobertura a les sol·licituds que no van poder ser ateses l’any passat i a les noves que es presenten”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari