La Diputació secunda amb 90.000 euros a les associacions taurines de la província en 2021

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, anuncia l’aprovació de les bases d’unes ajudes destinades a l’organització de festejos taurins i a publicacions, exposicions i conferències relacionades amb la festa taurina

La Diputació secunda amb 90.000 euros a les associacions taurines de la província en 2021
15/06/2021 -

La Diputació Provincial ha aprovat les bases per a la convocatòria d’una línia d’ajudes dotada de 90.000 euros, destinades a associacions taurines de la província de Castelló. Amb elles es finançaran activitats relacionades amb el món taurí per a potenciar aquesta festa en tot el territori castellonenc durant l’exercici de 2021. Estan contemplades l’organització i realització de festejos taurins i la publicació de revistes, exposicions o conferències relacionades amb la cultura taurina.

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que aquestes ajudes ”són necessàries per a reactivar una tradició de la província” i ha afegit que espera que ”la pandèmia avance favorablement i totes les nostres comarques puguen gaudir d’uns festejos taurins segurs”.

Aquelles associacions que estiguen interessades a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds dins del termini d’1 mes a comptar des de l’endemà al de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari