La Diputació de Castelló dona suport a la II Setmana Sostenible de Betxí

S’han organitzat una sèrie d’activitats al voltant de diferents temes com l’alimentació, l’agricultura i el valor dels recursos naturals

La Diputació de Castelló dona suport a la II Setmana Sostenible de Betxí
17/10/2021 -

El diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha inaugurat la sessió del divendres de la jornada de la II Setmana Sostenible de Betxí, organitzada per la Fundació Novessendes i amb la col·laboració de la Diputació de Castelló i la regidoria de Mediambient de l’Ajuntament de la localitat.

Durant aquesta setmana s’han organitzat una sèrie d’activitats al voltant de diferents temes com l’alimentació, l’agricultura i el valor dels recursos naturals, amb l’objectiu de reflexionar sobre els costos humans i ambientals del model de vida actual, i com podem transformar la realitat per a tindre un model de vida sostenible.

Des de la Fundació Novessendes es treballa en la necessitat d’adaptar la manera de viure actual a un model més sostenible, que tinga en compte les persones, el territori i l’ecosistema. Per aquest motiu, s’ha dissenyat un programa centrat en exemples d’iniciatives locals, la alimentació i l’agricultura sostenibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari