La Diputació de Castelló subvencionarà amb 25.000 euros a la Fundació Max Aub de Segorbe

L’ajuda es destinarà a despeses corrents i al finançament del premi internacional de contes que anualment convoca l’entitat

La Diputació de Castelló subvencionarà amb 25.000 euros a la Fundació Max Aub de Segorbe
28/03/2020 -

La Diputació de Castelló contribuirà amb 25.000 a la celebració de l’edició número 34 del Premi Internacional de Contes de la Fundació Max Aub i al manteniment de les seues despeses de personal, administració i arxiu. Es tracta d’una inversió amb la qual es pretén aprofitar el potencial de la cultura com a sector d’activitat econòmica i com a vector de promoció del turisme cultural.

Dels 25.000 euros de la subvenció, 13.000 euros seran per a cobrir les despeses del premi guanyador i del jurat i 12.000 euros es destinaran a personal, administració i arxiu.

Segons ha explicat la diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, “és lògic que la Diputació de Castelló done suport a una fundació radicada a Segorbe que té com a objectiu primordial el foment de l’estudi i la difusió de la vida i obra de Max Aub, un escriptor parisenc de rellevància universal que va viure a Espanya en el període comprés entre la I Guerra Mundial i la finalització de la Guerra Civil, que va mantindre una important vinculació amb la capital de l’Alt Palància”.

Segons Sanz, la Diputació, que és un dels patrons de la Fundació, “té el ferm propòsit de continuar aprofundint en el suport de la Cultura com un bé en si mateix i com una activitat que contribueix a dinamitzar aquells territoris en els quals resulta més complicada la generació d’activitat econòmica”.

En aquest sentit, ha assenyalat que el fet que la Fundació Max Aub tinga la seua seu a Segorbe des de 1997 “contribueix a generar un trànsit molt interessant de visites de persones procedents d’altres territoris i països”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari