La Diputació recolza amb 11.000 euros a l'Associació Gitana de Castelló per a desenvolupar programes socioeducatius

La Diputació recolza amb 11.000 euros a l'Associació Gitana de Castelló per a desenvolupar programes socioeducatius
23/05/2021 -

La Diputació Provincial ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Gitana de Castelló, per un valor d’11.000 euros, per a realitzar programes d’intervenció social i educativa destinats a població d’ètnia gitana. En la signatura de l’acord han participat el president de la Diputació, José Martí, i el president de l’Associació Gitana de Castelló, Francisco Requena.

També ha assistit la vicepresidenta de la institució, Patricia Puerta, qui ha afirmat que la coordinació entre totes dues entitats ”permet millorar les polítiques socials i acostar-nos a l’assoliment d’aconseguir una societat més justa i igualitària”. A més, ha volgut agrair a l’Associació Gitana ”el treball que està realitzant per a aconseguir una igualtat social totalment real”.

Aquesta ajuda es destinarà a combatre l’absentisme escolar, el reforç escolar de l’escola d’estiu, el servei d’orientació, informació i assessorament social, i l’organització de la setmana cultural gitana, entesa com un projecte de promoció i sensibilització de sobre aquesta cultura per a pal·liar la desinformació existent i millorar la integració en totes les comarques de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari