La Diputació de Castelló destina prop de 95.000 euros a ajudes a 75 vedats de caça sense ànim de lucre de la província

El president, José Martí, explica que l’objectiu és la realització d’inversions que redunden en el benefici i equilibri dels ecosistemes

La Diputació de Castelló destina prop de 95.000 euros a ajudes a 75 vedats de caça sense ànim de lucre de la província
29/11/2020 -

La Diputació de Castelló ha aprovat subvencions per valor de 94.277,98 euros per a 75 vedats de caça sense ànim de lucre de la província destinades a la realització d’inversions que redunden en el benefici de la fauna i els ecosistemes. Les ajudes tenen l’objectiu d’aconseguir una millor gestió del medi ambient quant a hàbitats, recursos hídrics, alimentosos i de refugi. És una informació oferida pel president de la Diputació, José Martí, qui considera necessari incentivar l’adopció de mesures per part dels gestors cinegètics per a mantenir el bon estat i l’equilibri dels vedats de caça. “Del que es tracta és que el camp estiga en les millors condicions possibles i que la caça es realitze de manera sostenible”.

Són ajudes concedides a través de l’àrea de Desenvolupament Rural que, segons ha explicat el diputat Santi Pérez, serviran per a construir punts d’aigua tipus bassa i abeuradors per a la fauna silvestre, que es realitzaran amb materials impermeables en valls o en punts de concentració d’escolaments. Hauran de realitzar-se amb un perfil i una profunditat que permeta la fàcil escapada dels animals. També se subvencionen l’habilitació de punts d’alimentació en terrenys allunyats de cultius productius i nuclis urbans, i l’habilitació de refugis amb jaulons per a l’aclimatació i la repoblació de la perdiu roja. A més, les ajudes contemplen la reposició i el manteniment de la senyalització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari