La Diputació finança el servei municipal de podologia en Teresa i la reforma dels clubs de la tercera edat de Sacañet

La Diputació finança el servei municipal de podologia en Teresa i la reforma dels clubs de la tercera edat de Sacañet
25/08/2020 -

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat les localitats de Teresa i Sacañet, en les quals la institució inverteix per a millorar la qualitat de vida de les seues veïnes i veïns. Es tracta d’«una nova aposta per l’interior que permetrà que les persones que resideixen en Teresa puguen accedir al servei de podologia que posarà en marxa l’ajuntament». Amb aquestes partides les persones majors de la localitat també podran fer ús del taller de memòria i continuarà funcionant el servei del taxi rural. Pel que respecta a Sacañet, amb els fons de la Diputació s’escometrà la reforma dels dos clubs locals de la tercera edat.

Del que es tracta és d’«afrontar el repte demogràfic incrementant el número i la qualitat dels serveis que es presten en l’àmbit rural perquè és evident que la falta de serveis és un dels principals aliats del procés de despoblació». En aquest sentit, la vicepresidenta ha assenyalat que «treballem per a fixar població al territori» i que «l’objectiu és que la gent tinga arguments i raons per a continuar residint als seus pobles».

Puerta ha realitzat aquestes manifestacions al final de les visites realitzades a Teresa i Sacañet, on s’ha entrevistat amb els seus alcaldes, Ernesto Pérez i Miguel Gámiz, per a conéixer els serveis i les instal·lacions vinculades a les polítiques socials existents en aquests municipis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari