Patricia Puerta anuncia que la Diputació finançarà el servei de promoció de l'autonomia personal de Torás

Patricia Puerta anuncia que la Diputació finançarà el servei de promoció de l'autonomia personal de Torás
25/08/2020 -

La localitat de Torás posarà en marxa en 2020 el servei de promoció de l’autonomia personal, gràcies a la subvenció que ha obtingut a través de l’àrea de Benestar Social de la Diputació de Castelló. Ho ha anunciat la vicepresidenta, Patricia Puerta, en el transcurs de la visita que ha realitzat a aquesta població, on ha sigut rebuda per l’alcalde, Carlos Del Río. Puerta considera «molt important que en un xicotet poble d’interior de tot just 230 habitants hi haja el que anteriorment es denominava com a unitat de respir, perquè ofereix a les famílies la possibilitat que els seus majors estiguen millor atesos».

Els fons procedents de la Diputació també es destinaran a escometre les obres d’accessibilitat de la part posterior del club de la tercera edat, on a més s’habilitarà una terrassa que ajude a suportar les jornades d’intensa calor.

Posteriorment, la vicepresidenta s’ha desplaçat a Begís, on ha sigut rebuda per l’alcaldessa, María José Madrid, amb la qual ha repassat les diferents actuacions que la Diputació realitza en el municipi, «l’objectiu de les quals és millorar la qualitat de vida de les persones». Es refereix a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, millores en la piscina i el saló cultural o la instal·lació d’una fossa sèptica en la pedania d’Arteas de baix.

Puerta ha recordat que «la Diputació del canvi és la Diputació dels ajuntaments, als quals la institució presta un suport integral des de les seues diferents àrees perquè puguen oferir als seus veïns més i millors serveis». Per això ha destacat que «només a Torás i Bejís «invertirem en 2020 més de 238.000 euros, dels quals més de 13.800 són ajudes per a fer front a l’efecte de la Covid-19».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari