La Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana impulsen un acord per a promoure la innovació digital en empreses de la província

La diputada Xaro Miralles afirma que aquest conveni, dotat amb 22.000 euros, va destinat per a aconseguir una important digitalització en mitjanes, xicotetes i microempreses de Castelló

La Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana impulsen un acord per a promoure la innovació digital en empreses de la província
17/08/2022 -

La Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, han impulsat un conveni de col·laboració, dotat amb 22.000 euros, per a fomentar actuacions per a les empreses, xicotetes empreses i microempreses de la província en matèria d’innovació, transformació digital i avanç de la societat digital.

D’aquesta manera, mitjançant aquest acord entre institucions públiques, la Generalitat es compromet a abonar l’import anteriorment nomenat perquè s’executen actuacions que giren entorn de tres àmbits. El primer d’ells, cerca impulsar, promoure i publicitar la digitalització de mitjanes, xicotetes i microempreses en el marc de la digitalització de l’economia valenciana, així com els mecanismes, processos i ajudes vigents en aquest àmbit.

El segon àmbit consisteix a assessorar i informar les entitats participants en els processos d’ajudes i subvencions a la digitalització dels continguts de la convocatòria, com ara requisits, terminis, obligacions, limitacions, etc.

El tercer i últim àmbit va relacionat amb la realització de tallers, accions formatives, jornades, fires i un altre tipus d’esdeveniments que impulsen i promocionen la innovació i la transformació digital de les empreses castellonenques.

La diputada provincial responsable de l’àrea de Modernització i Noves Tecnologies, Xaro Miralles, ha afirmat que es tracta d’un acord «molt beneficiós per a les empreses de la nostra província». Sobre aquest tema, la diputada ha assegurat que per a la Diputació de Castelló «és essencial promoure la innovació i la transformació digital de les entitats castellonenques, convertint-les en elements necessaris i molt més complementats a l’entorn digital i tecnològic que vivim».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari