La professionalització del 'caravaning', una oportunitat turística per als municipis d'interior

La professionalització del 'caravaning', una oportunitat turística per als municipis d'interior
23/05/2021 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha mantingut aquesta setmana a Fitur una reunió amb els responsables de les empreses d’Aquiestoy Caravaning, Fabrizio Muzzati, i Camping Car Park, Laurent Morice. El motiu de la trobada ha sigut escoltar el sector de les autocaravanes i campers “per a sumar-nos al fenomen del turisme itinerant”, una fórmula emergent que al seu judici “implica menys congestió i una equidistribució més equitativa dels beneficis”.

Martí, qui és coneixedor del potencial del sector, perquè Suera és un dels primers municipis de la província a comptar amb una àrea homologada, s’ha posat a la disposició de les empreses per a avançar en la professionalització del sector del ‘caravaning’.

Per al president “és totalment necessari impulsar aquest tipus de turisme perquè “desestacionalitza les estades, dona suport de manera directa el comerç local i és molt respectuós amb el medi ambient”. Des de l’àmbit de les caravanes, tant Muzzati com Morice han destacat el gran impacte positiu que pot suposar per a tots els municipis amb el risc de despoblació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari