La Diputació de Castelló programa ajudes de 400.000 euros per als ajuntaments amb la meta de dinamitzar l'oferta cultural dels municipis

El president, José Martí, destaca el «compromís» de la institució provincial per donar suport als pobles de les huit comarques a generar activitat i donar noves oportunitats d’ocupació a través de la cultura»

La Diputació de Castelló programa ajudes de 400.000 euros per als ajuntaments amb la meta de dinamitzar l'oferta cultural dels municipis
15/05/2022 -

La Diputació de Castelló ha aprovat la concessió per valor de 400.000 euros en ajudes als ajuntaments de la província de Castelló per a la realització d’actuacions culturals emmarcades en el *Circuit Cultural de Castelló, una iniciativa impulsada des de l’àrea que gestiona la diputada de l’àrea, Ruth Sanz, i que s’ha convertit en una de les grans apostes de la diputació durant aquests anys.

Aquestes subvencions, com destaca el president de la institució provincial, José Martí, «contribueixen a la promoció de l’activitat cultural de la província, a més de potenciar una imatge dinàmica i generar noves oportunitats d’ocupació a través de la cultura».

Amb aquesta inversió, la Diputació Provincial cerca augmentar l’oferta cultural de la província, especialment en els municipis que compten amb menys habitants. La diputada del Cultura, Ruth Sanz, ha assenyalat que “a través d’aquestes ajudes la Diputació vol posar en valor la cultura i el seu poder de generar riquesa i en la nostra societat”.

Ruth Sanz ha detallat que seran subvencionats aquelles despeses estrictament necessàries i que discórreguen en l’exercici de 2022, al que ha afegit que aquestes activitats “hauran de ser actuacions culturals de qualitat i dins de la programació cultural dels ajuntaments, que podran presentar fins a 10 propostes d’aquesta programació”. Les ajudes no podran excedir la quantitat de 15.000 euros per sol·licitant ni superar el 100% de l’activitat o programa cultural.

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de deu dies a comptar des d’ahir dissabte 14 de maig, que va ser el dia de publicació en el BOP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari