La Diputació repara el depòsit d'Almedíjar amb els fons de garantia d'abastiment d'aigua potable

Ignasi Garcia: “Les inversions per a la reparació d’infraestructures hídriques dels pobles són una prioritat per a la nostra institució”

La Diputació repara el depòsit d'Almedíjar amb els fons de garantia d'abastiment d'aigua potable
07/07/2020 -

L’Ajuntament d’Almedíjar ha finalitzat les obres de reparació del depòsit municipal gràcies a la primera tanda d’ajudes de garantia d’abastiment d’aigua potable de la Diputació de Castelló de l’any 2020. Els treballs de reparació i impermeabilització han tingut un cost total de 19.791 euros i evitaran les fuites causades pel desgast de les instal·lacions.

El diputat provincial de Cicle integral de l’Aigua, Ignasi Garcia, va poder apreciar el resultat in situ junt amb l’alcalde de la localitat, José Esteban Villanova, i membres de la corporació municipal. Garcia ha expressat que «aquestes inversions són una prioritat per a la nostra institució» atés que «el canvi climàtic durà encara més sequera i cal que les infraestructures hídriques estiguen en bones condicions perquè no perdem ni una gota d’aigua».

La segona convocatòria d’aquesta línia de subvencions per al proveïment d’aigua potable a municipis del present exercici es publicarà pròximament al Butlletí Oficial de la Província (BOP). «Gràcies a aquesta partida pressupostària, que hem dotat enguany amb 800.000 euros, cap població es quedarà sense accés a aquest bé essencial per circumstàncies excepcionals com avaries o esgotament del recurs», ha dit el diputat.

Les ajudes contemplen mesures de xoc com reposicions de bombaments de pous i captacions, reposicions per trencaments en xarxes de proveïment i distribució o el subministrament d’aigua potable mitjançant cisternes, entre altres actuacions extraordinàries o imprevisibles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari