La Diputació de Castelló continua treballant per la inclusió social i subvenciona amb 49.285 euros a set clubs d'esport adaptat

La diputada d’Esports, Tania Baños, insisteix en “la necessitat de continuar apostant per la inclusió social de totes les persones perquè puguen realitzar activitats esportives”

La  Diputació de Castelló continua treballant per la inclusió social i subvenciona amb 49.285 euros a set clubs d'esport adaptat
27/06/2021 -

La Diputació de Castelló continua treballant per la inclusió social donant una subvenció de 49.285 euros per a set clubs esportius de la província que tinguen secció d’esport adaptat i competisquen a nivell, autonòmic, nacional o internacional per a la realització d’activitats esportives durant el 2021.

Com explica la diputada d’Esports, Tania Baños, aquesta subvenció tenia pressupostats 40.000 euros en 2020 i , per a enguany, amb un gran esforç des de l’àrea d’Esports, el pressupost ha passat a ser de 50.000 euros amb l’objectiu de poder donar-li més cobertura a un sector de l’esport que el necessita especialment.

Baños ha insistit en “la necessitat de continuar apostant per la inclusió social de totes les persones recolzant als clubs d’esport adaptat perquè puguen realitzar activitats esportives”. A més, ha destacat que “un any més, des de la Diputació, podem donar-li cobertura i ajuda a tots els clubs que s’han presentat a la subvenció”.

La Diputació de Castelló continuarà treballant per la inclusió de totes les persones en tots els entorns de la societat per a generar espais d’igualtat i sense discriminació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari