La Dipuació treballa perquè la paralització de les obres tinga el menor impacte sobre el Pla 135

José Martí ha informat que continua l’assistència tècnica als ajuntaments per a la redacció dels projectes a través del teletreball

La Dipuació treballa perquè la paralització de les obres tinga el menor impacte sobre el Pla 135
30/03/2020 -

Els serveis tècnics de la Diputació de Castelló continuen treballant perquè l’impacte de la paralització de les obres decretat pel Govern d’Espanya sobre el Pla 135 siga el menor possible. Així ho ha manifestat el president José Martí, qui ha assenyalat que l’objectiu és «reduir al mínim l’afectació sobre el programa perquè no hi haja problemes importants de terminis i perquè les obres es puguen executar dins del present exercici de 2020». Sobre aquest tema ha assenyalat que «en principi, si l’Estat d’Alarma es prolongara només dues setmanes els retards no serien importants, però aquesta és una circumstància sobre la qual no convé especular perquè tot dependrà de l’evolució que tinga la pandèmia al nostre país».

En qualsevol cas, el president ha matisat que «una cosa és l’execució de les obres i una altra la redacció dels projectes de les mateixes i la tramitació administrativa, una tasca en la qual es continua treballant per a donar cobertura als ajuntaments que el necessiten perquè l’equip tècnic de la Diputació segueix actiu sota la modalitat de teletreball». «Del que es tracta», ha afegit, «és que quan es puga tornar a treballar a peu d’obra tota la labor prèvia ja estiga realitzada».

José Martí ha finalitzat dient que «com hem dit en reiterades ocasions, per al nou equip de govern de la Diputació la col·laboració amb els ajuntaments és una prioritat absoluta», raó per la qual «ens preocupa i ens ocupa estar al seu costat, màximament en una situació de greu crisi sanitària com la que estem afrontant».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari