La Diputació celebra el Nadal en el CEE de Penyeta Roja amb la donació de jocs

La Diputació celebra el Nadal en el CEE de Penyeta Roja amb la donació de jocs
23/12/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i titular de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat les instal·lacions del Centre d’Educació Especial de Penyeta Roja per a entregar com a obsequi de Nadal a cada classe un ‘pack’ de jocs educatius. Cada uns dels obsequis “té un propòsit per a les necessitats dels alumnes i alumnes de cada curs escolar”. Amb ells “pretenem que es divertisquen mentre aprenen i s’eduquen, cosa que des de la institució ens satisfà”, ha destacat Puerta.

Per a l’alumnat d’infantil s’ha regalat un llit elàstic per a potenciar i millorar el desenvolupament motriu del cervell, medul·la, nervis i músculs. Quant a l’alumnat de primària, han rebut jocs didàctics per a aprendre numeració, a més de jocs musicals com a tambors, boles de so i micròfons per a perfeccionar la psicomotricitat.

L’estudiantat de secundària ha rebut de la vicepresidenta una sèrie de jocs de memòria i resolució de problemes com a puzles i engranatges, mentre que els alumnes de transició a la vida adulta han sigut obsequiats amb diversos jocs de construcció i reptes per a aprendre a desembolicar-se en l’àmbit social i laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari