La Diputació col·labora amb la Generalitat en la implantació a Castelló del 'Districte Digital'

La Diputació col·labora amb la Generalitat en la implantació a Castelló del 'Districte Digital'
09/02/2021 -

La Diputació de Castelló col·labora amb la Generalitat Valenciana en la incorporació de la província en el programa autonòmic de desenvolupament econòmic ‘Districte Digital’, el qual naix amb l’objectiu d’impulsar l’economia de la innovació com a motor productiu de les tres demarcacions de la Comunitat Valenciana. El primer pas es donarà aquest pròxim dimarts amb la presentació pública del ‘districte’ a totes les empreses i institucions que estiguen interessades en adherir-s’hi Serà a través d’un webinar en què es donaran a conéixer els avantatges de formar part d’aquest nou ‘hub’ tecnològic.

Aquesta jornada tindrà lloc el proper dimarts 16 de febrer en horari matinal. Segons ha destacat la diputada d’Innovació, Xaro Miralles, la finalitat d’aquesta sessió en línia «és impulsar l’adhesió de companyies de tota la província al ‘Districte Digital’ impulsat per la Generalitat, que busca establir a Castelló un nou sector industrial que diversifique i impulse la nostra economia». Per a Miralles és molt important creure i aposta per aquesta iniciativa perquè «el seu èxit indubtablement farà que Castelló es convertisca en tot un referent de la transformació tecnològica i de l’economia digital a l’àrea de la Mediterrània».

La convocatòria està dirigida tant a ‘startups’ com a empreses de base tecnològica, tot i que la invitació també s’ha fet extensible als ajuntaments de la província perquè impulsen la creació d’espais d’innovació en els seus termes i a firmes relacionades amb l’economia digital.

Les persones interessades en participar-hi al ‘webinar’ poden completar la informació i fer la seua inscripció al web distritodigitalcv.es. Xaro Miralles serà una de les encarregades de presentar el projecte.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari