La Diputació convoca el tercer certamen de microrelats per a persones majors

La Diputació convoca el tercer certamen de microrelats per a persones majors
27/02/2023 -

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases del tercer certamen de microrelats per a persones majors residents a la província, que enguany compta amb una temàtica denominada “Una experiència de vida”, mitjançant la qual es pretén incentivar als majors perquè escriguen sobre un esdeveniment que els ha marcat la seua vida.

L’objectiu d’aquest certamen és visibilitzar a les persones majors de la província i donar espai per a l’expressió escrita de les seues vivències, com mig útil per a la prevenció de l’envelliment i desenvolupament personal de les persones majors de la província de Castelló.

Els textos podran estar escrits tant en valencià com en castellà, i no han d’excedir les 100 paraules. Quant al títol, tindrà un màxim de deu paraules. Hauran de ser originals i inèdits, i es descarta la participació de qualsevol relat que haja sigut premiat o presentat prèviament en un altre certamen de característiques similars. Com en exercicis anteriors, no s’admetran aquelles obres que hagen sigut redactades a mà.

Cada autor podrà presentar un màxim de dues obres per correu postal abans de les 14.00 hores del 3 de març de 2023. Els textos que es presenten al certamen hauran de remetre els escrits a l’Àrea de Benestar Social Diputació de Castelló (plaça de les Aules 7, 12001 Castelló de la Plana).

La vicepresidenta i delegada de l’àrea de Benestar Social, Patricia Puerta, ha afirmat que l’objectiu d’aquesta convocatòria és “potenciar la participació i el paper actiu de les persones majors de la nostra societat, fomentant l’escriptura i la seua imaginació, així com aconseguir conservar la memòria col·lectiva que ens caracteritza com a província a través d’aqueixes històries particulars que han marcat la vida dels nostres majors”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari