Diputació destinarà 200.000 euros a l'emprenedoria social que prioritze el desenvolupament rural i la sostenibilitat

La taxa de cofinançament serà del 50% i ascendirà al 75% per a aquells projectes innovadors dirigits a municipis d’interior

Diputació destinarà 200.000 euros a l'emprenedoria social que prioritze el desenvolupament rural i la sostenibilitat
03/02/2020 -

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització, Pau Ferrando, ha anunciat que la Junta de Govern de la Diputació de Castelló aprovarà aquest dimarts l’obertura d’una línia de subvencions per valor de 200.000 euros per al finançament de programes innovadors emmarcats en tres àmbits prioritaris: motivació i foment de l’emprenedoria, millora l’ocupabilitat de les persones desocupades i promoció econòmica i la competitivitat del teixit empresarial de la nostra província. «Enguany es donarà prioritat a aquells projectes innovadors que incloguen mesures de lluita contra el despoblament, foment de la sostenibilitat o acrediten un major impacte», ha dit Ferrando.

Podran accedir a aquestes ajudes les entitats privades sense ànim de lucre de les comarques de Castelló que desenvolupen projectes innovadors en el camp de l’ocupació, l’emprenedoria i la promoció econòmica. Els projectes que es finançaran han de tindre un caràcter innovador, és a dir, aportaran alguna novetat o millora en els serveis existents o donaran resposta a una necessitat no coberta o dèficit detectat a la nostra província.

Les entitats sol·licitants podran plantejar diferents actuacions com a organització de tallers, jornades, fòrums, fires, premis, concursos, activitats de networking, accions d’orientació i formació per a l’ocupació, accions de promoció, etc., totes elles destinades a contribuir a la promoció econòmica de la província, millorant tant les xifres de creació d’ocupació com l’entorn i la vida de les persones de la nostra província.

L’import màxim de subvenció serà de 10.000 € per als projectes amb una taxa de cofinançament del 50% i ascendirà a un màxim de 15.000 € per als projectes innovadors dirigits a municipis d’interior la taxa de cofinançament del qual és del 75%.

Una vegada publicades les bases en el BOP, es podrà accedir a tota la documentació relativa a la convocatòria en l’apartat ‘Subvencions’ de la pàgina web de la Diputació de Castelló (http://www.dipcas.es/es/subvenciones.html), en la secció de ‘Promoció Econòmica’. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals a partir de la publicació de la convocatòria en el BOP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari