Diputació assessora telemàticament a pimes i autònoms sobre ajudes per la Covid-19

El servei de Promoció Econòmica actualitza la seua web amb dos reculls de mesures institucionals per pal·liar la crisi del coronavirus

Diputació assessora telemàticament a pimes i autònoms sobre ajudes per la Covid-19
27/04/2020 -

El servei de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló ha editat dues guies gratuïtes en línia sobre ‘Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació a la Comunitat Valenciana’ i ‘Mesures de Suport a Persones Autònomes i Empreses’ on recull les iniciatives que promouen les diverses institucions per a pal·liar els efectes de la crisi derivada de l’alerta sanitària per la Covid-19.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, ha assenyalat que aquestes guies «s’actualitzen permanentment» i «detallen informació per a empreses i persones autònomes amb l’objectiu de recuperar l’economia a les nostres comarques». Els reculls poden consultar-se de manera oberta mitjançant l’enllaç peconomica.dipcas.es/va/ajudes-covid19.html.

Igualment, ha informat que el servei d’assessorament dels CEDES de la Diputació seguix oferint-se de manera telemàtica a través de l’adreça de correu electrònic cedesempresa@dipcas.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari