Diputació i Ajuntament de Morella acorden que Protecció Civil porte la compra i les medicines a majors i pacients que hagen d'estar en aïllament

José Martí destaca que «en situacions com la generada pel Covid-19 la Diputació aconsegueix la seua màxima dimensió com a institució útil i eficaç per a ajudar als més vulnerables»

Diputació i Ajuntament de Morella acorden que Protecció Civil porte la compra i les medicines a majors i pacients que hagen d'estar en aïllament
28/03/2020 -

Voluntarios de Protección Civil de la Diputación de Castellón realizan todas las tardes un servicio de asistencia en Morella a mayores y personas con coronavirus Covid-19 o que tengan algún familiar que haya dado positivo para evitar que salgan a la calle poniendo en riesgo su salud y la del resto de la población. Es una iniciativa que beneficia a las personas que deben estar en aislamiento y que se implementa tras el acuerdo alcanzado entre la propia Diputación y el Ayuntamiento de Morella. El servicio comenzó a prestarse el pasado jueves y se mantendrá durante todo el tiempo que dure la emergencia sanitaria. .

Els voluntaris de Protecció Civil s’encarreguen de portar la compra i els medicaments al domicili d’aquestes persones, traslladar els seus fems fins als contenidors i d’ajudar en altres accions que tinguen la consideració d’imprescindibles. De la gestió de les comandes que porten els voluntaris a les llars s’encarrega l’Ajuntament.

Sobre aquesta iniciativa, el president José Martí ha manifestat que «davant una emergència sanitària tan important com la que estem patint, la Diputació aconsegueix la seua màxima dimensió com a institució que vol estar al costat dels ajuntaments i de les persones més vulnerables; com a institució útil, eficaç i amb capacitat de resposta per a ajudar als qui viuen en municipis amb pocs recursos». Segons ha explicat, «del que es tracta és d’arribar allí on no poden arribar els ajuntaments per a garantir uns serveis bàsics a totes persones». En aquest sentit, Martí ha volgut felicitar l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, «per haver-nos proposat aquesta iniciativa per a protegir a les persones majors de Morella i al conjunt de la seua població».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari