La Diputació estudiarà fórmules perquè Vila-real reba les ajudes dels projectes del Molí La Vila i de l'alberg municipal que s'han quedat sense executar

La Diputació estudiarà fórmules perquè Vila-real reba les ajudes dels projectes del Molí La Vila i de l'alberg municipal que s'han quedat sense executar
13/08/2020 -

La Diputació de Castelló estudiarà els pròxims mesos les fórmules adequades perquè l’Ajuntament de Vila-real puga rebre ajudes per a l’adequació del Molí la Vila i de l’alberg municipal Verge de Gràcia, dues actuacions que estaven recollides en el Pla 135 i Pla 135-2 de l’any 2018 i que no s’han pogut executar dins del termini i en la forma escaient.

El diputat provincial de Cooperació i Concertació amb els ajuntaments, Ximo Huguet, ha assegurat que “es tracta d’una quantitat que ja tenia contemplada la Diputació i que, per circumstàncies que a vegades passen en la tramitació dels projectes, s’ha quedat sense poder gastar”. Malgrat això, “considerem que estem davant dues actuacions importants per a Vila-real i mirarem les vies alternatives que tenim de cara a 2021 per a reprendre el tema”.

Huguet insisteix que “a la Diputació, una vegada vist que, transcorregut el termini establit per les bases per al desenvolupament de les obres, aquestes no s’han pogut executar, no li ha quedat un altre camí que aprovar per comissió informativa la pèrdua de dret a cobrament de les dues actuacions”.

Malgrat això, “la Diputació és conscient de l’excepcionalitat de la situació, perquè sabem que es va licitar el projecte i posteriorment es va modificar, sense que això demanara que en dues ocasions es quedaren deserts”. En aquest sentit, “la voluntat d’aquest equip de govern és que es puga recuperar d’alguna manera els diners que ja tenia assignat Vila-real per a les dues actuacions”.

Es tracta, d’una banda, del projecte denominat “Adequació del Molí la Vila i el seu entorn per al seu ús sociocultural, museístic i d’exposició”, per al qual s’havia assignat des de la Diputació Provincial una inversió de 180.000 euros, i el projecte “Rehabilitació i Millora d’usos i eficiència energètica per a la modernització de les instal·lacions de l’alberg municipal Verge de Gràcia”, amb un muntant previst de 166.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari