La Diputació eximeix del pagament del cànon anual del Cardenal Ram de Morella i el Palau dels Ossets de Forcall per la crisi de la COVID-19

José Martí assenyala que «hem d’estar a l’altura de les circumstàncies adoptant mesures que garantisquen la continuïtat d’aquests negocis i dels seus llocs de treball»

La Diputació eximeix del pagament del cànon anual del Cardenal Ram de Morella i el Palau dels Ossets de Forcall per la crisi de la COVID-19
08/05/2020 -

La Diputació de Castelló aplicarà una exempció temporal del pagament del cànon anual a les empreses arrendatàries que exploten l’Hotel Cardenal Ram de Morella i l’Hotel Palau dels Ossets de Forcall, que romanen tancats des de la declaració de l’Estat d’Alarma. És una decisió que té vigència durant el període comprés entre el 12 de març i el 31 de desembre de 2020 i que segons el president José Martí, «s’adopta a la vista de l’informe tècnic que acredita l’actual inexistència d’activitat» en aquests dos immobles que són propietat de la institució provincial. En aquest document també s’especifica que la recuperació de tots dos negocis «serà costosa i llarga».

Martí assenyala que «és una decisió necessària perquè aquests dos hotels resulten fonamentals per al desenvolupament turístic i la generació d’activitat econòmica als Ports» i defensa que «en aquesta situació de greu crisi generada per la pandèmia els responsables públics tenim l’obligació d’estar més a l’altura de les circumstàncies que mai». En conseqüència, «en aquesta comarca en la qual la despoblació està tan present s’imposa l’adopció de mesures que ajuden a preservar els negocis i els llocs de treballs ja existents».

Segons s’estipula en els contractes d’arrendament vigents, en 2020 l’empresa adjudicatària de l’Hotel Cardenal Ram hauria d’abonar a la Diputació un pagament de 3.000 euros en concepte de cànon anual i l’explotadora de l’Hotel Palau dels Ossets 15.461.00 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari