La Diputació ha invertit 1,2 milions d'euros en les les obres d'ampliació i millora de la CV-203

La Diputació ha invertit 1,2 milions d'euros en les les obres d'ampliació i millora de la CV-203
10/03/2022 -

La Diputació de Castelló continua amb el seu compromís d’ampliar i millorar la seguretat viària en les carreteres de la província. El president de la Diputació, José Martí, i el diputat de Carreteres, Santi Pérez, han visitat les obres realitzades en la carretera CV-203 entre Aiòder i Torralba, que han suposat una inversió total per part de l’entitat provincial d’1.286.494 euros.

El tram en el qual s’ha dut a terme l’actuació es caracteritzava per tindre un traçat sinuós amb pendents pronunciades que dificultaven l’encreuament de dos vehicles de manera segura. A causa de l’envergadura i dificultat tècnica d’execució, les obres s’han desenvolupat durant un termini d’onze mesos, dividit en quatre fases d’ampliació de l’esplanació de la carretera, adequació dels sistemes de drenatge longitudinal i transversa, pintat de noves marques viàries i acomodament d’alguns trams de bionda en les corbes.

En la visita, Martí ha destacat la importància d’aquesta actuació executada sobre 2 quilòmetres de traçat assegurant que és ”una gran notícia per a les dues comarques que uneix aquesta via perquè s’ha produït una millora significativa dels nivells de seguretat viària en una travessia molt utilitzada diàriament per a desplaçaments d’índole laboral, social i educatiu”.

En similars termes s’ha pronunciat el diputat provincial Pérez, qui ha recalcat que ”en les quatre fases d’actuació s’han executat tècniques d’enginyeria avançada per a respectar el medi natural que embolica aquesta carretera”. Sobre aquest tema, el diputat ha recalcat la complexitat de les obres i ha afirmat que ”s’han realitzat amb criteris mediambientals per a salvar barrancs i altres elements de la naturalesa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari