La Diputació inverteix a Villanueva de Viver 39.000 euros en la construcció d'un escenari i en la millora de la seguretat de la carretera de Barracas

La Diputació inverteix a Villanueva de Viver 39.000 euros en la construcció d'un escenari i en la millora de la seguretat de la carretera de Barracas
04/08/2020 -

El president de la Diputació, José Martí, acompanyat pels diputats Ximo Huguet i Santi Pérez, titulars de les àrees de Cooperació amb els Ajuntaments i Desenvolupament Rural respectivament, han visitat les obres que a través del Pla 135 s’estan executant en Villanueva de Viver, a la comarca de l’Alt Palància.

Annex al pavelló polifuncional i al Centre de Desenvolupament Rural, els treballs se centren a ultimar la construcció d’un escenari de formigó per a la realització durant tot l’any d’espectacles culturals. Aquesta inversió suposarà a la llarga un important estalvi per a les arques municipals en infraestructures mòbils.

D’igual manera, amb càrrec provincial també s’ha millorat la seguretat de la carretera de Barracas amb la instal·lació de baranes. La inversió total sumant tots dos projectes, segons ha destacat José Martí, és de 39.000 euros.

El president de la Diputació ha insistit en l’impacte positiu per als pobles de la província dels projectes recollits en el Pla 135 en permetre mantenir l’activitat econòmica dels municipis en un moment tan complicat com el de la crisi econòmica i sanitària a conseqüència de la pandèmia per la Covid-19.

José Martí, que ha signat en el llibre d’honor de l’ajuntament, ha estat acompanyat en el recorregut fa uns dies pel primer edil de la localitat, Agustín Soriano, i l’actual alcaldessa, María Amparo Pérez, els qui han agraït la visita del president i els diputats i han remarcat les obres per a millorar el pavelló polifuncional com a centre cultural del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari