La Diputació va invertir 636.000 euros a Xilxes en 2021, un 450% més respecte a 2019

La Diputació va invertir 636.000 euros a Xilxes en 2021, un 450% més respecte a 2019
31/03/2022 -

La Diputació de Castelló ha destinat més de 636.000 euros en 2021 al municipi de Xilxes, situat a la Plana Baixa. Aquesta quantia econòmica suposa un augment de més del 450% respecte a la de 2019, que es va situar en 138.000 euros. Així ho ha recalcat el diputat provincial de Cooperació, Ximo Huguet, qui ha visitat el municipi juntament amb l’alcalde, José Martínez, per a conéixer de primera mà l’estat de les obres municipals finançades per l’entitat provincial mitjançant el Pla 135 i Reactivem Obres, tots dos de 2021.

En el transcurs de la visita, Huguet ha declarat la voluntat ”d’aquest equip de govern d’estar al costat dels ajuntaments, tant de municipis de l’interior com en la costa de la nostra província”. En aquesta línia, el diputat ha recordat que ”gràcies a l’aprovació del Pla #CastellóAvança, es destinaran 30 milions d’euros per a executar obres en dos anys, donant major autonomia, llibertat i recursos als ajuntaments”.

Obres Pla 135

Huguet, guiat per l’alcalde Martínez, ha pogut conéixer de primera mà les obres de pavimentació dels carrers de Moncofa i Barranquet, així com una porció de la calçada de Germans Margalló. L’adequació dels tres carrers, situades en la part nord del nucli urbà del municipi, ha suposat una inversió de la Diputació Provincial de 39.000 euros.

També dins del marc del Pla 135 s’estan realitzant obres de condicionament de la parada d’autobús. Amb un finançament de 53.000 euros, els treballs actuals pretenen desplaçar l’actual parada d’autobús de l’avinguda Jaume I, a l’interior del nucli urbà, a la ronda de circumval·lació de la localitat, evitant així l’entrada dels vehicles de passatgers en el nucli urbà i millorant la seguretat, ja que se situarà entre rotondes facilitant així l’accés d’automòbils i quedant el trànsit sempre en una zona perimetral al nucli urbà.

Reactivem Obres 2021

D’altra banda, diputat i alcalde també han visitat un espai d’obres, valorades en 39.000 euros, on es dotarà l’adequació del vestíbul i la posterior instal·lació d’un ascensor en l’immoble municipal per a donar servei tant al local de la Societat Musical de Xilxes com a l’Associació de Mestresses de casa del mateix municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari