La Diputació posa en valor cinc arbres monumentals de la província amb la instal·lació de panells informatius

La diputada de Medi Natural, María Jiménez, avança que la institució editarà un catàleg amb els exemplars arboris més destacats de a província per a impulsar el turisme verd

La Diputació posa en valor cinc arbres monumentals de la província amb la instal·lació de panells informatius
02/07/2020 -

La diputada de Medi Natural, María Jiménez, ha fet hui entrega de cinc panells informatius que ajudaran a conéixer la història i les característiques de cinc arbres monumentals i mil·lenaris de la província de Castelló. En concret, es tracten d’exemplars arboris localitzats a Llucena, Villahermosa del Río, Cortes de Arenoso, Aín i Vilafamés.

En opinió de Jiménez, “amb aquests recursos informatius estem posant en valor la riquesa natural i paisajística de la nostra terra i contribuint a que la gent conega els tresors que guarden les nostres muntanyes, perquè també hem volgut donar-li un toc didàctic que aprope famílies i escoles interessades en la flora autòctona”.

Aquesta acció es completarà, tal i com ha avançat la diputada, amb un catàleg d’arbres monumentals que servirà per a impulsar el turisme verd, que busca la tranquil·litat de les zones poc massificades i valora l’entorn natural i ambiental.

El passat gener es va realitzar una primera entrega de panells a cinc municipis de la província, que s’amplia ara amb cincmés. Des de l’àrea de Medi Natural es continua treballant per a instal·lar-ne de nous, fins arribar a la xifra de 20 a llarg del territori castellonenc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari