La Diputació rellança el concurs Ceràmica en cru amb nou nom i amb la vista posada en la internacionalització

Ximo Huguet presenta la quarta edició de ‘Ceràmica en Cru’, que té obert el termini de presentació de sol·licituds fins al 4 de setembre

La Diputació rellança el concurs Ceràmica en cru amb nou nom i amb la vista posada en la internacionalització
06/02/2020 -

El concurs provincial d’iniciatives ceràmiques es reconverteix en aquesta edició, la quarta, en ‘Ceràmica en Cru’. És el nou nom amb el que la Diputació Provincial de Castelló vol rellançar aquest concurs “per a millorar la seua presència en el circuit mundial de certàmens de ceràmica artística”. Així s’ha expressat el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, en la presentació a Cevisama de la nova etapa, que manté la filosofia de “reconéixer el treball d’aquelles persones que, a través de la ceràmica, bolquen la seua creativitat per a fer vertaderes obres d’art”.

“Portem dies parlant del gran treball i de l’excel·lència de les nostres empreses ceràmiques, però poc parlem de la genialitat dels ceramistes de Castelló. Són pur talent i creatius sense fre, i per això pensem que, com a institució pública, hem de promoure la seua visibilitat amb iniciatives com la que hui presentem”.

L’aposta per la internacionalització d’aquest guardó també es vorà reflectida en una major promoció fora de les fronteres de Castelló. Pel que fa al guardó, com en anys anteriors, es manté en la quantia de 3.000 euros. Al seu torn, l’escultura que s’alce amb el premi es convertirà automàticament en l’emblema de la quinta edició del guardó ‘Som Ceràmica’ a la innovació en productes d’aplicació urbana.

Cal recordar que el passat dimarts es va fer l’entrega d’aquest últim premi a l’empresa de l’Alcora Small Size, qui va rebre l’obra guanyadora de la passada edició, dissenyada per Natalia Lobato.

Les bases de l’edició actual es poden consultar en la pàgina web del departament de Promoció Ceràmica. Els interessats en participar-hi, tant espanyols com estrangers, poden presentar les seus sol·licituds fins al 4 de setembre de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari