La Diputació recolza amb 30.000 euros un projecte social de PUNJAB destinat a la salut i les noves tecnologies

La Diputació recolza amb 30.000 euros un projecte social de PUNJAB destinat a la salut i les noves tecnologies
28/04/2021 -

La Diputació de Castelló destinarà en aquest 2021 un total de 30.000 euros a la Fundació PUNJAB per al projecte ”Iniciatives d’integració”. El seu objectiu és dur a terme un pla d’educació per a millorar la salut i la qualitat de vida en l’àmbit familiar, escolar i comunitari, i un magazine digital que promocione el poble gitano en tota la província.

La vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Benestar Social, Patrícia Puerta, considera que és necessari donar suport a aquest tipus d’iniciatives ”que afavoreixen la integració social del poble gitano i milloren la qualitat de vida”. Quant al magazine digital, ha afegit que és una gran oportunitat ”per a difondre la història i cultura de la comunitat gitana i promoure la diversitat a la província de Castelló”.

Els recursos destinats per la institució provincial contribueixen a fer front a les despeses de personal i l’adquisició de béns corrents i serveis, ja que el projecte desenvolupa diverses activitats per a promoure un estil de vida saludable en el CEIP Illes Columbretes i en el CEIP Sant Agustí.

Puerta ha volgut assenyalar que ”les administracions públiques han de treballar per a implementar més polítiques socials i educatives que afavorisquen la igualtat d’oportunitats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari