La Diputació s'adhereix a la Asociació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana per a promoure projectes lligats al desenvolupament rural

La diputada del Medi natural, María Jímenez, ressalta la importància d’aquesta cohesió per a ”millorar l’activitat econòmica i evitar la despoblació”

La Diputació s'adhereix a la Asociació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana per a promoure projectes lligats al desenvolupament rural
30/05/2021 -

La Diputació de Castelló s’adhereix a l’Associació de Municipis Forestals de la Comunitat Valenciana (AMUFOR), aportant un total de 15.000 euros per a promoure iniciatives de gestió forestal i desenvolupament rural que contribuïsquen a millorar social, ambiental i econòmicament els terrenys de la província de Castelló. Aquesta col·laboració entra dins del pla de la institució provincial per a lluitar contra el despoblament i fomentar el desenvolupament rural.

La diputada del Medi natural, María Jiménez, ha assenyalat que aquesta adhesió ”posa en valor el patrimoni natural que té la província de Castelló” i ha afegit que ”és necessària per a generar llocs de treball i millorar l’activitat econòmica per a evitar la despoblació”.

La col·laboració de la institució provincial va destinada a les contractacions de personal per a impartir cursos o conferències, despeses en formació del personal de l’Associació i a l’edició i publicació d’obres, fullets, tríptics i qualsevol altre material divulgatiu.

La diputada ha destacat la importància de ”seguir els passos d’Europa i els seus projectes agroforestals que afavoreixen la vertebració del sector forestal”. Finalment, ha ressaltat ”el valor afegit que des del punt de vista turístic aporta aquest tipus d’iniciatives”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari