La Diputació transfereix més de 350.000 euros a Xodos i triplica l'aportació de 2019

La Diputació transfereix més de 350.000 euros a Xodos i triplica l'aportació de 2019
22/11/2021 -

El president de la Diputació, José Martí, i el diputat de Concertació amb els Ajuntaments, Ximo Huguet, s’han desplaçat hui a Xodos, localitat en la qual la institució provincial ha multiplicat per més de tres les transferències de recursos a través de fons i programes respecte a 2019. En 2021 s’han transferit 350.191 euros enfront dels 106.520 euros de 2019. Són xifres que, segons Martí, «posen de manifest la voluntat de la Diputació de fer costat als xicotets municipis d’interior, perquè puguen oferir a la ciutadania els millors serveis possibles, fixar població al territori i frenar l’èxode rural». Sobre aquest tema, ha afegit que «durant la pandèmia hem intensificat el suport perquè som conscients que els ajuntaments són l’administració més pròxima, la que està en primera línia donant respostes».

Durant l’estada en la localitat de l’Alcalatén, els dos dirigents de la Diputació han estat acompanyats per l’alcalde, Augusto Solsona, amb el qual han visitat l’obra realitzada amb càrrec al Pla 135 de la Diputació corresponent a l’any 2020, de reforma i adequació d’un edifici municipal de tres altures integrat en el nucli urbà. Amb aquesta actuació, pressupostada en 52.460 euros s’ha habilitat com a habitatge l’antic magatzem de la segona planta.

També han pogut conéixer in situ les obres que s’estan realitzant en alguns carrers del poble amb els fons del pla #ReactivemObres.

#CastellóAvança

José Martí ha recordat que la Diputació progressista de Castelló continuarà fent costat als pobles en 2022, exercici en el qual es posarà en marxa el pla #CastellóAvança dotat amb 30 milions d’euros, que «permetrà que els ajuntaments puguen planificar les seues inversions a dos anys vista, sense la pressió d’haver de programar i executar els projectes en un únic exercici».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari