La Diputació referma el seu suport a la innovació ceràmica en l'àmbit urbà amb el cinquè premi 'Som Ceràmica'

Demà dimarts es farà entrega del premi de la quarta edició, a les 12.30 hores, a l’estand de la institució provincial a Cevisama

La Diputació referma el seu suport a la innovació ceràmica en l'àmbit urbà amb el cinquè premi 'Som Ceràmica'
03/02/2020 -

La Diputació de Castelló donarà el seu suport institucional a la indústria taulellera perquè continue ocupant el seu lloc capdavanter a nivell mundial en el camp de la innovació ceràmica. Amb aquesta finalitat, el president de la institució provincial, José Martí, ha signat hui a migdia a la fira Cevisama el conveni que posa les bases del que serà el cinquè premi ‘Som Ceràmica’ a la innovació ceràmica en aplicacions urbanes. L’acord ha estat subscrit conjuntament amb l’Associació d’Investigació de les Indústries Ceràmiques (AICE), l’Associació Espanyola de Tècnics Ceràmics (ATC) i la Societat Espanyola de Ceràmica i Vidre (SECV). En representació de cadascuna d’elles han estat presents els seus presidents, Joaquín Font de Mora, Juan José Montoro i Miguel Campos, respectivament.

En la seua intervenció, José Martí ha assegurat que “és just reconéixer l’esforç que les nostres empreses realitzen cada dia des dels seus departaments d’I+D+i per a presentar els productes més innovadors”. Més en especial, “aquells que aspiren a revestir els carrers i places dels nostres pobles”, la que és, en paraules del president, “la gran oportunitat de negoci i de futur a la que s’afronta el nostre sector ceràmic”.

En aquest sentit, ha subratllat que “invertir en investigació és llaurar un futur més pròsper per a Castelló, perquè així serem més competitius i serem capaços d’obrir-nos a nous mercats del món”: “Que no vos càpiga el dubte que des de la Diputació treballarem de la mà de la indústria taulellera per a aconseguir-ho, perquè el nostre material més preuat isca de les quatre parets de la llar per a conéixer un nou món ple de possibilitats”, ha assegurat el president.

DEMÀ ES CONEIXERÀ EL GUANYADOR DE LA QUARTA EDICIÓ

Demà dimarts, a les 12.30 hores, tindrà lloc l’acte d’entrega del premi de la quarta edició a l’estand de la Diputació Provincial. Una vegada fet públic el nom de l’empresa guanyadora, el president Martí i el diputat de Promoció Ceràmica, Ximo Huguet, es traslladaran a l’expositor de la firma premiada per a felicitar-los personalment i conéixer la seua col·lecció.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari