Diputació i Espaitec adapten el format del Castelló Global Program a les restriccions de la Covid-19

Formació en línia i la figura del mentor-amic, entre les novetats de la huitena edició, que obri les inscripcions fins a l’1 de maig

Diputació i Espaitec adapten el format del Castelló Global Program a les restriccions de la Covid-19
11/04/2020 -

La Diputació de Castelló i el Parc Científic i Tecnològic de la Universitat Jaume I (Espaitec) han obert el període d’inscripció per a la huitena edició del Castelló Global Program. L’objectiu d’aquest programa és ajudar a consolidar les empreses de recent creació de la província així com facilitar el canvi generacional en empreses familiars amb dilatada trajectòria, tot millorant la seua capacitat tecnològica i d’innovació, el seu creixement i la seua competitivitat.

Enguany, i a conseqüència de l’emergència sanitària generada per la Covid-19, s’ha redissenyat la metodologia formativa, que s’impartirà de manera telemàtica. Segons el diputat de Promoció Econòmica, Pau Ferrando, «les sessions en línia permetran salvar les restriccions de l’Estat d’Alarma i continuar fomentant el talent emprenedor que resideix a tots els punts de les nostres comarques», al qual, ha afegit, «hem de cuidar especialment en aquests moments d’incertesa».

Com a novetat, a més de comptar amb les 100 hores de formació gratuïta especialitzada, les empreses participants tindran accés enguany a la figura del “mentor-amic”. Gràcies a ella, podran conéixer en primera persona l’experiència i consells de les entitats de les anteriors edicions i cobrir així les necessitats específiques de cada cas.

Les inscripcions per a la huitena edició romandran obertes fins al divendres 1 de maig en el formulari electrònic de la web del programa, www.castellonglobalprogram.com, on es pot consultar també el calendari i detalls de les sessions o el currículum del personal docent i mentor. En cas de no aconseguir el mínim d’inscripcions, a causa de l’impacte empresarial de la pandèmia, l’organització ampliarà el termini d’inscripció deu dies més.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari