La Diputació i la Generalitat preparen dos convenis per valor de 3 milions d'euros per al manteniment dels centres educatius de Penyeta Roja

L’equip de govern elevarà al pròxim ple del 14 de setembre la proposta d’acord per a la seua validació

La Diputació i la Generalitat preparen dos convenis per valor de 3 milions d'euros per al manteniment dels centres educatius de Penyeta Roja
11/09/2021 -

L’equip de govern de la Diputació de Castelló elevarà al ple del pròxim dia 14 de setembre la proposta d’aprovació de dos convenis amb la Conselleria d’Educació per al finançament del complex socioeducatiu de Penyeta Roja. El text acordat per totes dues administracions assenyala que serà la Generalitat qui, en el marc deles seues competències, es farà càrrec de la major part del finançament dels centres, mentre que la institució provincial assumirà la gestió.

L’aportació autonòmica s’ha establit en tres milions d’euros, dels quals 1,9 milions d’euros s’assignaran per al manteniment de les quatre unitats de primària i huit de secundària del centre de tecnificació esportiva; mentre que els 1,1 restants serviran per a sufragar les nou unitats que conformen el centre d’educació especial.

Amb l’aprovació del conveni, que també haurà de passar pel Ple del Consell, la Diputació de Castelló es compromet a prestar el servei d’ensenyament de forma totalment gratuïta en tots dos centres.

La vicepresidenta de la Diputació i diputada responsable de Penyeta Roja, Patrícia Porta, ha indicat que el conveni tindrà una duració d’un any. Porta ha ressaltat que «és molt important que les administracions cooperen per a millorar la qualitat de l’educació i el rendiment escolar».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari