Educació proposa suspendre les classes de tots els centres educatius

Amb l’objectiu de prevenir més contagis per coronavirus, aquesta vesprada es debatrà aquesta proposta que afectaria tots els nivells educatius de tota la Comunitat Valenciana

archivo

Educació proposa suspendre les classes de tots els centres educatius

La Conselleria d’Educació, encapçalada pel conseller Vicent Marzà, proposarà la cancel·lació de les classes davant el contagi del coronavirus (COVID-19) en tots els centres educatius de la Comunitat Valenciana a partir del pròxim dilluns 16 de març.

Aquesta proposta s’abordarà en la reunió de la Mesa Interdepartamental per a la Prevenció i l’Actuació davant el coronavirus, que se celebrarà aquesta vesprada a les 18.00 hores segons la convocatòria del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. És a dir, es tracta d’una proposta que haurà de ser validada perquè entre en vigor.

Aquesta idea ha sorgit després de la recollida d’informacions des de les Direccions Territorials, encara que hui el Sindicat de Treballadors i Treballadores de l’Ensenyament del País Valencià (STEPV) ha demanat a la Conselleria d’Educació que decretara la suspensió de les classes almenys durant 15 dies, seguint la línia de Catalunya, que ha anunciat hui mateix aqueixa mesura.

STEPV defensa que “la setmana que ve en moltes localitats de València i a Castelló s’ha mantingut la festivitat escolar, per tant, ampliar-la una setmana més seria una bona mesura per a reduir la possibilitat de contagi”. I és que malgrat que s’han cancel·lat i ajornat les festes de la Magdalena de Castelló i les Falles valencianes, el calendari escolar s’ha mantingut sense canvis, per la qual cosa l’alumnat dels centres educatius de Castelló tenia el seu festiu per les festes fundacionals i els de València anaven a continuar amb tota la setmana no lectiva.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari