Educadors i educadores ambientals coneixen en primera persona la gestió de residus de Reciplasa

Educadors i educadores ambientals coneixen en primera persona la gestió de residus de Reciplasa
07/04/2021 -

Els educadors ambientals del Consorci C2 han visitat la planta de tractament de Reciplasa per a conéixer com es gestionen els residus de la zona centre de la província de Castelló. El president de Reciplasa, Ignasi Garcia, explica que “l’objectiu és que coneguen de primera mà tot el procediment de tractament dels residus i el puguen explicar a la ciutadania i als comerços, així com resoldre tots els dubtes que sol generar a la gent la separació en origen i el tractament posterior”.

Aquest servei d’Educació Ambiental es dóna a les poblacions de menys de 5.000 habitants de la província, amb el qual s’informa a peu de carrer. En aquesta visita han conegut totes les instal·lacions i el seu funcionament. Garcia destaca que “és necessari que caminem cap a una economia circular, i per a això, és necessari que la població conega i estiga informada sobre tot el procés, des que tiren la bossa de fem i què passa després de depositar-la en els contenidors”.

“El primer objectiu sempre és reduir els nostres residus i per a això hem de posar tots de la nostra part, tot gest compta, i per això, des de Reciplasa volem acostar tota aquesta informació a la població i coneguen el nostre treball” i afig que “aquesta transició cap a una economia més verda passa per com gestionem dia a dia els nostres residus, recordant reduir, reutilitzar i reciclar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari