El programa ‘Pasqua al Termet’ porta l’animació i activitats per a tota la família al paratge natural de Vila-real

La Concejalía de Proximidad prepara animación, cuentacuentos, talleres, música y un espacio multiaventura durante los dos fines de semana de Pascua

El programa ‘Pasqua al Termet’ porta l’animació i activitats per a tota la família al paratge natural de Vila-real
02/04/2019 -

La Regidoria de Proximitat i el Club de Proximitat de Vila-real han organitzat per a mitjan abril el programa Pasqua al Termet, que portarà l’animació i activitats per a tota la família al paratge natural.

El regidor de l’àrea, Diego Vila, ha explicat que “el Club de Proximitat pretén ser un servei d’informació i activitats culturals dirigides als veïns” i assenyala que “ja hem realitzat intercanvis gastronòmics i culturals amb municipis veïns, facilitant als vila-realencs l’accés a esdeveniments, productes i activitats culturals de poblacions de Castelló”. Així mateix, assegura que “amb aquestes activitats, volem continuar posant en valor el nostre Termet, un paratge natural al qual els veïns i veïnes li tenim molta estima”. Per aquest motiu, aprofitant els pròxims dies de Pasqua s’han organitzat activitats culturals i infantils els caps de setmana.

“Després de l’èxit de la Fira de Nadal, que va comptar amb una pista de gel, carrusel, fira de comerços locals i zona d’activitats infantils, i després de rebre la petició de nombrosos veïns d’organitzar alguna cosa similar enfocada a les famílies durant les vacances de Pasqua, hem decidit organitzar aquestes activitats al Termet”, indica Vila.

Les activitats tindran lloc el diumenge 21, el dilluns 22, el dissabte 27 i el diumenge 28 a les dues pinedes, la plaça del Pastoret i el passeig de Botànic Calduch, al costat del restaurant El Molí. Les companyies locals La Fam i Produccions Scura seran les encarregades de l’animació, contacontes, tallers, música i l’espai multiaventura, “que tant èxit va tindre durant la Fira de Nadal”, manifesta l’edil de Proximitat, qui destaca que per als vila-realencs, el Termet i els masets són els “espais emblemàtics en els quals tots hem viscut les pasqües, per això volíem dotar d’animació per a tots els públics, especialment per als més menuts, a l’espai per excel·lència de tots els vila-realencs quan s’acosta el bon temps: el nostre paratge natural”.

D’altra banda, Vila ha destacat la importància del Termet per a tota la ciutat, “especialment per a l’Ajuntament, que en els últims temps ha realitzat tot tipus d’actuacions per a la seua posada en valor”. Actuacions com la posada en marxa del Centre de Congressos El Molí, el circuit de running o la millora del Centre Natura –on té la seua seu el Consorci del Millars- són sol algunes iniciatives, a les quals se sumen el bus urbà gratuït, la línia verda del qual –L2B- facilitarà el desplaçament a la zona amb més freqüències, i també la posada en marxa d’un nou aparcament complementari al camí de l’Ermita, situat al costat de la primera pineda. “Esperem que els veïns gaudisquen de totes aquestes propostes, sempre amb respecte cap a la natura”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari