Els municipis de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació sumen forces amb València per a la Capitalitat Europea

Els municipis de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació sumen forces amb València per a la Capitalitat Europea
02/09/2020 -

La Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació, presidida per l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha reunit els seus municipis socis per a presentar la candidatura de València, membre de la Xarxa, a Capital Europea de la Innovació 2020. Tots els socis de l’entitat s’han compromés a donar suport a la candidatura i sumar forces per aconseguir la capitalitat de la innovació per a la Comunitat. D’aquesta manera, els municipis de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació segueixen la iniciativa de Vila-real que, en Junta de Portaveus, ha mostrat ja el seu suport unànime a la candidatura valenciana.

“Per a la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació seria tot un orgull que una ciutat membre, València, fóra designada Capital Europea de la Innovació. Un reconeixement que redundaria en la consolidació del sistema innovador de la Comunitai, per tant, també en els municipis que conformem la xarxa, que podríem fins i tot acollir alguns esdeveniments vinculats a la capitalitat”, assenyala el president de l’entitat.

“Qualsevol iniciativa que reforce l’aposta per la innovació i el coneixement com a motor de futur i reconega l’enorme esforç que estem fent els municipis per a aconseguir-ho és una oportunitat per a tots que no podem deixar córrer”, conclou. Per aquest motiu, els municipis membre de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació –Alcoi, Alfàs del Pi, Almussafes, Alzira, Gandia, Gata de Gorgos, Ontinyent, les Salines, Torrent, València, Vila-real i Villena- mostraran el seu suport a la designació de Valencià com a Capital Europea de la Innovació, dins el programa europeu Horitzó 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari