La Diputació de Castelló fa entrega dels premis del concurs provincial de postals nadalenques

José Martí i Patricia Puerta agraeixen als centres escolars la seua aposta per introduir en les classes continguts que fomenten la participació i la solidaritat

La Diputació de Castelló fa entrega dels premis del concurs provincial de postals nadalenques
21/12/2020 -

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la vicepresidenta Patricia Puerta han desvetllat aquest matí els noms de l’alumnat guanyador del desé concurs provincial de postals nadalenques que, tradicionalment, organitza l’àrea de Benestar Social. Un any més, ha explicat Puerta, s’han tornat a vore desbordades les previsions en rebre centenars de felicitacions provinents de centres de totes les comarques castellonenques. La temàtica, com marquen les bases, ha tornat a girar en torn la solidaritat i l’esperança.

La guanyadora en la categoria A, de primer a tercer de primària, ha estat Olivia Peirats, del col·legi Bisbe Climent de Castelló; mentre que el primer guardó de la categoria B, de quart a sisé, ha recaigut en Irene Mir, del CEIP Isabel Ferrer de Castelló. Pel que respecta als premis dirigits als centres d’educació especial, els màxims guardons han estat atorgats a Fran Romero i a Mariana Zurita, de Penyeta Roja.

En un acte caracteritzat per la seua senzillesa, cada alumne ha rebut de mans del president i de la vicepresidenta una tauleta electrònica com a recompensa “pel seu laboriós i creatiu treball que tan bé ha quedat plasmat en les postals nadalenques”. Cal senyalar que des de hui i fins a passada la festa de reis les felicitacions quedaran exposades a la vista de tothom en l’arbre de Nadal que la Diputació ha instal·lat al hall del Palau Provincial.

Tant Martí com Puerta han aprofitat el moment per a felicitar personalment a l’alumnat i, al mateix temps, agrair al professorat el seu interés per introduir en el currículum escolar continguts que fomenten valors com la participació i la solidaritat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari