Estabilitzat l'incendi declarat a Xèrica

Els efectius mobilitzats han aconseguit minimitzar el risc de l’incendi, declarat en una zona “complicada” per la proximitat d’una empresa pirotècnica

arxiu

Estabilitzat l'incendi declarat a Xèrica

Al voltant de les 20.30 hores d’aquest dimarts, el dispositiu d’extinció format per diversos equips del Consorci Provincial de Bombers de Castelló i de la Generalitat han aconseguit estabilitzar l’incendi declarat en una zona de vegetació de Xèrica.

Els efectius mobilitzats van aconseguir minimitzar el risc de l’incendi, declarat en una zona “complicada” per la proximitat d’una empresa pirotècnica i una “important” via de comunicació com és l’A-23.

A les 16.30 hores d’aquest dimarts, el Consorci Provincial de Bombers va informar de la mobilització d’una unitat de bombers del consorci, dues unitats de Bombers Forestals, dos mitjans aeris de la Generalitat Valenciana i un coordinador forestal del consorci de Castelló.

L’incendi s’ha produït en vegetació al marge de la A-23, en el quilòmetre 35, a l’altura de Xèrica i pròxim a una zona forestal. Per això, al cap de pocs minuts, el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana va establir la situació 1 del PEIF amb índex de gravetat potencial 1 i es va mobilitzar a tres dotacions i dos coordinadors forestals del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, cinc unitats de Bombers Forestals de la Generalitat València i huit mitjans aeris.

Finalment, al voltant de les 20.30 hores van aconseguir estabilitzar l’incendi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari