L'Ajuntament d'Almenara crea una activitat extraescolar saludable per als alumnes de secundària

Vol fomentar entre les xiques i xics de 12 a 16 anys els hàbits de l’esport per a millorar la qualitat de vida futura

L'Ajuntament d'Almenara crea una activitat extraescolar saludable per als alumnes de secundària
17/09/2019 -

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almenara iniciarà pròximament una nova activitat extraescolar esportiva que anirà destinada als joves de 12 a 16 anys, coincidint amb el període d’estudis ja en l’Institut. L'”Extraescolar Saludable” és una proposta segons l’edil d’Esports, Lorenzo Vicent, que busca “fomentar l’esport com a qualitat de vida saludable, un esport per a desenvolupar-se i mantenir-se en forma, un esport sense el ritme de la competició”.

La proposta es dirigeix a les xiques i xics que van a l’institut, perquè entre els 12 i els 16 anys “es produeix un moment crític, un moment de passivitat, que pot marcar el futur, per la qual cosa l’activitat i l’esport, són un impuls per a frenar l’obesitat i fomentar una vida saludable”. A més durant aquests anys, “molts joves abandonen els esports que practicaven habitualment, frenant el seu ritme de vida més saludable que portaven, per la qual cosa aquesta opció pretén exercitar-se per a obtenir una qualitat de vida ara i en el futur”.

L’Extraescolar Saludable estarà coordinada i dirigida per Joan González Cortina i s’impartirà per un equip de monitors especialitzats. L’activitat es realitzarà els dilluns, dimecres i divendres, de 17 a 18 hores en el Poliesportiu Municipal. Tots els xics i xiques entre 12 i 16 anys, és a dir, que cursen l’ESO, poden inscriure’s en el Molí d’Arròs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari