Innovació i tecnologia es donen cita a La Vall d'Uixó en una nova edició de la Fira Destaca en Ruta

Maria Vallet, Premi «Rey Jaime I de Investigación» i «Medalla al Mèrit en Investigació i Educació Universitària», impartirà la ponència inaugural

Innovació i tecnologia es donen cita a La Vall d'Uixó en una nova edició de la Fira Destaca en Ruta
17/09/2019 -

La fira Destaca en Ruta La Vall d’Uixó 2019, organitzada per la Càtedra d’Innovació Ceràmica «Ciutat de Vila-real», se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre de 2019 a l’Auditori Leopoldo Peñarroja de La Vall d’Uixó.

Aquesta segona edició de la fira Destaca en Ruta, patrocinada per FACSA i pel Grup Nexta, complementa i consolida la fira matriu, Destaca, la primera Fira de Transferència Científica, Tecnològica i d’Innovació de la Comunitat Valenciana amb seu a Vila-real i caràcter biennal. El seu objectiu és aprofitar les oportunitats que ofereixen les noves tecnologies i els materials avançats, i generar també inquietuds de cara a la diversificació de l’economia; impulsant la trobada entre investigadors, tècnics i empresaris, potenciant les relacions Universitat-Empresa i centres d’investigació.

La fira s’inaugurarà el dijous 19 de setembre a les 9 hores i comptarà amb la presència de Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana; Tania Baños, alcaldessa de la Vall d’Uixó; Eva Alcón, rectora de la Universitat Jaume I i Josep Pascual Martí, president de la Diputació de Castelló.

Entre altres entitats públiques i privades de la província que acudiran a l’acte, estarà també present José Benlloch, president de la Xarxa Valenciana de Ciutats per la Innovació i alcalde de l’Ajuntament de Vila-real, entitat amb la qual la Universitat Jaume I desenvolupa la Càtedra d’Innovació Ceràmica.

Després de la visita oficial de les institucions a les zones expositives, es realitzarà la primera conferència de la jornada «La imparable convergència de la ciència i la tecnologia», a càrrec de Maria Vallet Regí, Premi «Rey Jaime I de Investigación» i «Medalla al Mèrit en Investigació i Educació Universitària».

Aquesta fira compta amb un programa centrat en quatre eixos temàtics: Emprenedoria, industrialització i canvi de model; Transformació digital i formació especialitzada; Economia circular i economia blava; i Innovació en matèria de turisme.

Aquests eixos centraran les taules de reptes, en les quals experts, empreses i entitats buscaran solucions als problemes que es plantegen en àmbits clau per al desenvolupament. Una zona d’exposició i l’àrea dedicada a la divulgació científica, amb visites organitzades de col·legis i obertura de portes al públic en general, completen la programació de l’esdeveniment

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari