La Diputació celebrarà el 9 d’octubre amb el tret de cinc castells de focs artificials simultanis

Segons el president Martí, aquesta primera celebració oficial en la institució provincial del dia de la Comunitat Valenciana també vol ser un acte de suport al sector pirotècnic

La Diputació celebrarà el 9 d’octubre amb el tret de cinc castells de focs artificials simultanis
29/09/2020 -

La Diputació de Castelló celebrarà per primera vegada el 9 d’octubre de manera oficial amb el tret a les 23.00 hores de cinc castells de focs artificials simultanis en les localitats de Benicarló, Borriana, Vall d’Uixó, Almenara i Altura. Així ho ha anunciat el president de la Diputació, José Martí, després de reunir-se al costat de la diputada de Cultura, Ruth Sanz, amb els representants de les cinc empreses pirotècniques radicades a la província, als quals ha transmés el seu desig que la celebració constituïsca també una acció de suport al sector pirotècnic, al qual la crisi generada per la Covid-19 està afectant de forma molt greu.

El president ha assenyalat que “el canvi en la Diputació també consisteix a celebrar el dia oficial de la Comunitat Valenciana, perquè som valencians com a castellonencs, i ens sentim orgullosos d’això”. “De la mateixa manera”, ha afegit, “que volem una província de Castelló que estiga ben vertebrada, volem contribuir a la vertebració de la nostra comunitat autònoma, a la qual volem aportar i de la qual volem rebre en igualtat de condicions respecte als territoris germans d’Alacant i València”.

Per part seua, la diputada província de Cultura, Ruth Sanz, ha explicat que, “seguint el suggeriment de les empreses pirotècniques, i amb l’objectiu d’estalviar costos, s’ha optat per disparar els cinc castells en les localitats en les quals les empreses tenen la seua seu. A Benicarló ho farà Pirotecnia Tomás SL, a Borriana Pirotecnia Martí SL, a Vall d’Uixó Pirotecnia Peñarroja SL, a Almenara Hermanos Caballer Pirotécnicos SL i a Altura Pirotecnia Zarzoso SL.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari