Garcia s'interessa per l'estat del subministrament arran les obres dels pous de Llargueres I i II

El diputat de Sostenibilitat es reunix amb les alcaldesses de Vilafranca i Benassal per pal·liar les despeses derivades dels problemes de subministrament per les obres al pou de Llargueres

Garcia s'interessa per l'estat del subministrament arran les obres dels pous de Llargueres I i II
20/09/2020 -

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha rebut a les alcaldesses dels municipis de Vilafranca, Sílvia Colom, i de Benassal, Mari Luz Monterde, per analitzar com el transcurs de les obres realitzades per part de la Direcció General de l’Aigua als pous de Llargueres I i II està afectant la qualitat de l’abastiment d’ambdós municipis.

Tal com han exposat les edils, les actuacions van afectar la primera infraestructura i van provocar un augment de la terbolesa de l’aigua que aplega a les aixetes de les llars de Vilafranca. Atés que s’està proveint l’empresa tèxtil, també Benassal ha vist afectada la qualitat de subministrament d’aigua a les cases.

Així les coses, Garcia s’ha interessat pels costos que està tenint el restabliment del servei de subministrament d’aigua potable en aquestes localitats i s’ha compromés a buscar vies per pal·liar les despeses derivades d’aquesta situació sobrevinguda.

Segons el diputat, «exemples com aquest evidencien la necessitat d’impulsar un Pla Director de l’Aigua que ordene les prioritats d’abastiment i que garantisca un servei de qualitat a la població, sense diferències».

«L’accés a l’aigua sanejada és un dret i per això cal assegurar inversions als ajuntaments més menuts que eviten que hagen de venir a demanar almoina a la Diputació per cobrir casos d’emergència hídrica que es repetixen any rere any», ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari