Garcia visita la planta de residus d'Algímia amb l'equip d'Educació Ambiental de la Diputació a la zona Sud

«Les jornades formatives a les plantes de tractament són essencials perquè les educadores puguen resoldre els dubtes de la població sobre la separació i posterior revalorització de residus»

Garcia visita la planta de residus d'Algímia amb l'equip d'Educació Ambiental de la Diputació a la zona Sud
29/05/2021 -

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha acompanyat les educadores i educadors ambientals de la Diputació de Castelló que presten servei als municipis de menys de 5.000 habitants del Consorci de Residus C3-V1 a la planta de tractament d’Algímia d’Alfara per conéixer les seues instal·lacions, de referència a l’àmbit estatal.

L’equip ha pogut presenciar com es du a terme l’exemplar procés de tractament del fem domèstic, així com el treball específic en les línies d’orgànica i de voluminosos i el funcionament dels ecoparcs mòbils.

Garcia, ha explicat que «amb aquesta vista tanquem la ronda de formació a les plantes de tractament amb les educadores i educadors ambientals de tota la província, una activitat essencial perquè puguen transmetre el seu coneixement a la població i resoldre, amb coneixement de causa, els dubtes de famílies i negocis a l’hora de separar els residus adequadament en origen per assegurar un bon tractament posterior i la seua revalorització».

El servei d’Educació Ambiental a la zona Sud va ser adjudicat a Instituto Imedes S.L. per import un import de 49.652,25 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari